Starters

Welke boekhouding moet ik voeren? Waar geef ik mijn btw aan? Hoe vraag ik mijn ondernemingsnummer aan?

Als startende ondernemer weet je soms niet waar te beginnen. Wij helpen je graag van de start. Zo zorgt Vanwijnendael voor de aanvraag van een ondernemingsnummer, BTW-nummer en nodige vergunningen, en helpt u bij de keuze van de vennootschapsvorm.

Ook informeren wij u steeds over alle kosten en wettelijke verplichtingen die een oprichting met zich meebrengt.

Het financieel plan is naast een vereiste voor het oprichten van uw BV of NV ook het startpunt van elke onderneming. Een reële schatting van potentiële opbrengsten en kosten vermijdt onaangename verrassingen.

Het opstellen van een financieel plan vanaf nul is niet simpel. Nieuwe verstrenging in het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen maken het steeds uitdagender om te starten. Uiteraard bieden wij u hier ook graag het nodige advies en ondersteuning.

Als starter heb je vaak te weinig uren op een dag. Daarom maken wij het als boekhouder zo gemakkelijk mogelijk voor u. In een digitale wereld moet u niet steeds afzakken naar ons kantoor voor elke kleine factuur. Via de app neemt u simpelweg een foto van uw factuur. Wij verwerken ze dan. Simpel, toch?

Als starter kun je bij ons voor onder andere:

  • Advies over de keuze van uw vennootschap
  • Advies over de oprichtingsformaliteiten
  • Steeds vrijblijvend eerstelijns-advies voor uw boekhouding en fiscale noden.