Vanwijnendael is een professioneel boekhoudkantoor in Antwerpen, met een passie voor startende ondernemers. Klanten kunnen hier steeds rekenen op een persoonlijke ondersteuning. Een jonge en gedreven deskundige die uw zaak ter harte neemt en dagdagelijks streeft naar uw optimalisatie op gebied van boekhouding en fiscaliteit.

Bovendien zijn we erkend lid van het nieuwe Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA). Vanaf heden draagt uw boekhouder-fiscalist de titel van TAX-ACCOUNTANT . Het instituut kijkt er op toe dat de deontologische regels worden nageleefd en garandeert de kwaliteit van onze diensten.

Laten we afspreken.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in Antwerpen.

Aanpak

Als klant geniet u van een persoonlijke en professionele aanpak. Graag wordt er de tijd genomen om u en uw onderneming te leren kennen, om u vervolgens advies op maat te kunnen geven.

Bovendien werken wij niet volgens de traditionele 9-to-5 spirit . Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ons ook ‘s avonds of in het weekend kunnen bereiken. 

Er wordt steeds gewerkt volgens duidelijke afspraken opgesteld in de opdrachtbrief, waaronder de wederzijdse afspraken, de erelonen,… Kortom: geen addertjes onder het gras.

Up-to-date advies

Het kantoor vindt het belangrijk om steeds up-to-date te zijn met de constant veranderende wetgeving. Dankzij de verplichte permanente vorming kan u berusten op het beste advies aan de hand van de meest recente wetten en richtlijnen.